Reverzní mytí - Zázrak pro splihlé vlasy

Pokud se vám mastí hodně vlasy,určitě to taky znáte.Každý den vlasy mýt je nejenže docela otrava,ale hlavně to pro vlasy není moc zdrav...


Pokud se vám mastí hodně vlasy,určitě to taky znáte.Každý den vlasy mýt je nejenže docela otrava,ale hlavně to pro vlasy není moc zdravé.Jeden den si vlasy umyjete a druhý den jsou už mastné,splihlé a nedají se nijak upravit.

Měla jsem ten samý problém, a pořád jsem pátrala, jak ho vyřešit.A pomohl mi článek v Teta magazínu,který jsem si z drogerie Teta odnesla.

Jedná se o reverzní (nebo také obrácené) mytí vlasů.Funguje to tak,že na "špinavé" vlasy nanesu kondicionér a nechám ho působit cca 5 minut.Potom ho spláchnu a špínu z vlasů a zbytky kondicionéru vymyju.Zpočátku je docela nepříjemné si dávat kondicionér do špinavých vlasů,ale je to spíše o zvyku.Vlasy jsou pak ještě druhý den čisté tak,aby mohly být i rozpuštěné a neplihnou.Abych ale vlasy nezanedbávala,jednou týdně jim dopřeju masku,kterou dám až po mytí,nebo můžete použít bezoplachovou péči ve spreji.


Vyzkoušíte? ;)

You Might Also Like

0 komentářů

Ptejte se,komentujte a podělte se se mnou o svůj názor :)

Flickr Images