Moje péče o pleť s L´oréal

Krásný čtvrtek! Péče o pleť je velké téma, které řeší skoro každý, i já dlouho tápala v tom, jaké produkty používat a nic mi dlouhodob...


Krásný čtvrtek! Péče o pleť je velké téma, které řeší skoro každý, i já dlouho tápala v tom, jaké produkty používat a nic mi dlouhodobě nesedělo. Můj typ pleti je smíšený a se sklonem k začervenání. Normálně nemívám žádné alergie na kosmetiku, nepřišla jsem na složku, která by mi např. v krémech vadila. Ale je pravda, že u některých, které jsem zkusila (např. okurkový od Ziaji) mi pleť lehce svědila, táhla a byla jakoby o číslo menší. Obecně je lepší používat produkty z jedné řady. Zkoušela jsem i Ryor s hroznovými výtažky, který mi ale hrozně ucpával póry a měla jsem pocit, že pleť nemůže dýchat.

Při bloudění v drogerii a hledání nějaké fajn řady pro mojí pleť mi padl do oka L´oréal. L´oréal mám ráda jak v dekorativce, tak v přípravcích na vlasy a tak jsem si na zkoušku koupila denní krém Triple Active, který byl celkem fajn, hydratoval výborně, ale můj problém se začervenáním neuměl řešit. A zhruba před dvěma měsíci jsem objevila v Rossmannu řadu Hydra Specialist. A musím říct, že jsem si ji zamilovala.


Denní krém je určen přímo na začervenání. Je hutnější konzistence, lehce narůžovělý a hůře se nabírá. Pleť je ale po něm "napapaná" a necítím žádné pnutí, nebo pocity suché pleti. Jemně voní, nic přehnaného a krásně "taje" při nanášení.


Na noc používám noční krém pro všechny typy pleti, který se lehce vsakuje, pleť jakoby osvěží a vůbec je docela lehký. Kdo by taky chtěl jít spát s nánosem na obličeji, že :)


Konzistence je lehčí než u denního krému, krém je v modrém balení.


Při lovu očního krému jsem většinou narážela na ty, které jsou proti vráskám. Jelikož mi bude teprve 22, úplně si nemyslím, že bych oční okolí měla ještě zatěžovat protivráskovými krémy. Najít krém, který bude pěkně vyživovat, trochu vydrží a nebude mi oči dráždit jsem hledala dlouho. A Triple Active Eyes u mě vyhrál.


Z řady Hydra Specialist jsem oční krém nenašla a tohle byl jediný, který nebyl protivráskový. Tenhle je určený přímo od 20 let věku, takže pro mladší paní/slečny ideální. Obsahuje vitamín E, který bojuje s volnými radikály a vyživuje oční okolí. Mně snížil i tvorbu otoků, když se moc nevyspím.
Konzistenci má hodně podobnou nočnímu krému.


Jakou pleťovou kosmetiku používáte vy? Zaujala vás tato od L´oréal? 

You Might Also Like

0 komentářů

Ptejte se,komentujte a podělte se se mnou o svůj názor :)

Flickr Images