Rio Beauty 60 second Pedi

Léto a sandálky si žádají dokonale udržované nohy. Neznám nikoho, kdo by v nich chtěl mít místo pat dvě ztvrdlé topinky, navíc, co si b...


Léto a sandálky si žádají dokonale udržované nohy. Neznám nikoho, kdo by v nich chtěl mít místo pat dvě ztvrdlé topinky, navíc, co si budeme povídat, neudržované nohy jsou docela bolestivá záležitost. Dlouho jsem používala pemzu na nohy ale poslední dobou se objevila spousta přístrojů, které by měly pedikúru usnadnit. Přijala jsem tedy nabídku e-shopu zdravi-krasa.cz a vybrala si pilník na nohy RIO BEAUTY 60 Second Pedi.


Stroječek přišel v krabičce se dvěma brusnými kotoučky a štětečkem na čištění. Je napájený třemi AAA bateriemi. Přístroj má dvě rychlosti, které nastavíte posunutím tlačítka na přední straně.


Oba brusné kotoučky jsou stejné hrubosti a musím říct, že ač mám nohy poměrně jemné a pilník jsem chtěla využít jen na jemnou údržbu, tak má bohužel i na mě moc nízký výkon, respektive kůži obrousí hezky, ale chce to trochu času, který údržbě věnujete. Pokud chcete mít hladké nohy, budete si na to muset udělat čas a dát si záležet. Ocenila bych možná hrubší povrch kotoučků.



Jestli se vám ale stává, že máte z bot nejen ztvrdlé paty, ale totéž se vám děje i s prsty a pod nimi, tak na tohle je pilník výborný a rychlý. Menší plošky obrousí s přehledem, proto i u pat doporučuji postupovat po menších částech aby byl výsledek precizní.

A verdikt? Pokud máte problém s tím brousit si nohy namočené, pak je pro vás tenhle pilník dobrá volba. Pokud vám to ale nevadí, klasická pemza odvede stejnou práci, záleží tedy na vašich preferencích a co je vám příjemnější.

You Might Also Like

0 komentářů

Ptejte se,komentujte a podělte se se mnou o svůj názor :)

Flickr Images